Monday, 5 November 2007

LIVE CINEMA @ niu

TALLER & VIDEOPERFORMANCES
DIVENDRES 09 Novembre_ de 12:00 a 22:00 h

LIVE CINEMA @ niu
by Solu

Visuals de vanguarda al Niu de la mà de Solu. Dia especial amb el programa seguent:

12:00-19:30 Workshop Intensiu de Visuals en Temps Real (amb inscripció)

19:30-20:30 Projecció: RECHENZENTRUM:SILENCE (gratis)

20:30-21:00 AV LIVE / Eloi Puig : Somnis-Insomnis (gratis)

21:00-21:30 AV LIVE / Carles Sora, Dopamina, Joan Soler-Adillon : FAR (gratis)


TALLER Intensiu de Visuals en Temps Real

El taller, impartit per Solu, consisteix en una iniciació a la creació audiovisual en directe i la introducció a LIVE CINEMA. Es tracta cada pas per a la producció d'una performance visual, des de els mètodes de compresió del material fins el muntatge d'una actuació. Durant el taller es mostraran programes com Isadora i MODUL8.

Els participants han de portar els seus propis ordinadors portatils.

El taller ha estat creat i dirigit per Solu.

Preu: 40 EUROS [ inscriu-te ]


AV LIVES

Somnis-Insomnis

Realització d'un "directe" visual i sonor on la paraula escrita i la paraula sonora s'uneixen. Es tracta d'una improvisació musico-visual en laptop. Textes d'estat REM i textes en estat de sedació filtrats per un cut-up que elimina la linealitat gramatical però no elimina la unitat temàtica. Textes d'aparença aleatòria però sincronitzats de manera sonora a partir d'un software que ho permet. És una lectura "enllaunada" amb aparença visual i d'aparença caótica. A nivell tecnològic utilizo un projector de video-ordinador i un dispositiu de sortida d'audio. Concepció: Eloi Puig


FAR

"De què serveix que el més lúcid dels homes assenyali el sol de nit?" La Pell Freda, Albert Sánchez Piñol.

Al límit de la percepció i la naturalesa humana, buscant un rostre al que mimetitzar, entre el mite i allò desconegut. Just en aquest punt s'inscriu un Far. Tot alertant entre la foscor del mar els perills d'allò humà. Far és una performance audiovisual on les projeccions, estructurades en tres actes, són generades en temps real acompanyant els experiments sonors de Dopamina i varis protagonistes poc usuals com unes titelles de paper, cordills i altres estris que entren en dansa en les projeccions a través de la visió d'una càmera. La duració del directe és de 45 min i la música és original. Concepció: Dopamina.net i Carles Sora.

Ticket:
GRATIS

http://www.niubcn.com

No comments:

Post a Comment